Een huisstijl laten maken

Een huisstijl. Het creatieve haakje waar we alles onder kunnen hangen. Het is ‘the big idea’ waar strategie en creativiteit samenkomen. Vanuit waar we jouw merkverhaal gaan vertellen. Reden genoeg dus om er veel aandacht aan te besteden.

Durf anders te zijn

Je wilt een unieke plek innemen bij je doelgroep. Om dit te kunnen doen moet je net even een andere uitstraling te hebben. Wij besteden veel tijd om deze uitstraling perfect te laten passen bij jouw bedrijf. Het is ook niet alleen een logo. Naast een logo draait het ook om kleurgebruik, vorm- en beeldtaal en typografie. Met dit alles zorgen wij er voor dat jouw huisstijl precies past bij hetgeen wat je bedrijf doet, en wat je doelgroep belangrijk vindt.

 

 

Consistentie is key

We zorgen voor duidelijke regels en voorbeelden. Het is belangrijk dat al jouw uitingen bij elkaar passen. Door de zelfde stijl te hanteren op je website, social media, flyers, posters en andere middelen, zorg je voor herkenbaarheid. Dit heeft een positieve invloed op de betrouwbaarheid van je bedrijf, en zorgt voor makkelijk te converteren klanten.

Tijd voor een website die wél aan alle eisen voldoet?

Neem contact op
Website Mockup Blendd