Simracing Nederland

Simracing Nederland is een nieuwe Sim Racing community in Nederland. Simracing Nederland organiseerd Sprint en Langeafstand races voor alle Sim Racers in Nederland. Eind 2020 hebben wij voor Simracing Nederland een huisstijl en marketing website ontwikkeld.

Mika de Bruijn

Eigenaar & Lead Designer

Over Simracing Nederland

Simracing Nederland is begonnen omdat er volgens hun te weinig makkelijk toegankelijke online autoraces beschikbaar waren, waar op zowel hoog als laag niveau op een professionele manier geracet kan worden. Met het zelf ontwikkelde competitie systeem was dit mogelijk. Door een account aan te maken heb je bij Simracing Nederland direct toegang tot dagelijkse en wekelijkse online race kampioenschappen. 

 

Moderne huisstijl en website

Om nieuwe leden aan te trekken hebben we voor Simracing Nederland een mooie huisstijl en marketing website ontwikkeld. Met deze moderne en professionele uitstraling springen ze ver boven de huidige concurrentie uit. Naast dat er op de website informatie is te vinden over Simracing Nederland, kan je hier als lid ook alle komende evenementen en kampioenschappen vinden, én je er voor aanmelden. Doormiddel van een slim licentie systeem blijven alle races zo eerlijk mogelijk.

 

Ook zo’n moderne huisstijl?

Neem direct contact met ons op, of plan een call met Mika

Tijd voor een website die wél aan alle eisen voldoet?

Neem contact op
Website Mockup Blendd