fbpx Simracing Nederland | Blendd - Online Creative Agency

Huisstijl voor een opkomende Simracing community

Simracing Nederland is een nieuwe Sim Racing community in Nederland. Simracing Nederland organiseerd Sprint en Langeafstand races voor alle Sim Racers in Nederland. Eind 2020 hebben wij voor Simracing Nederland een huisstijl en marketing website ontwikkeld.

Over Simracing Nederland

Simracing Nederland is begonnen omdat er volgens hun te weinig makkelijk toegankelijke online autoraces beschikbaar waren, waar op zowel hoog als laag niveau op een professionele manier geracet kan worden. Met het zelf ontwikkelde competitie systeem was dit mogelijk. Door een account aan te maken heb je bij Simracing Nederland direct toegang tot dagelijkse en wekelijkse online race kampioenschappen. 

 

 

Moderne huisstijl en website

Om nieuwe leden aan te trekken hebben we voor Simracing Nederland een mooie huisstijl en marketing website ontwikkeld. Met deze moderne en professionele uitstraling springen ze ver boven de huidige concurrentie uit. Naast dat er op de website informatie is te vinden over Simracing Nederland, kan je hier als lid ook alle komende evenementen en kampioenschappen vinden, én je er voor aanmelden. Doormiddel van een slim licentie systeem blijven alle races zo eerlijk mogelijk.

Voor ons was het heel belangrijk dat we een zo professioneel mogelijke uitstraling hadden. Na een fijn gesprek met Mika is Blendd meteen begonnen met het uitwerken van de huisstijl. Een fijne samenwerking, snelle communicatie en een mooi eindproduct als resultaat.

Ryan de Rooij

Organisator

Promotie op Social media

Om de professionele uitstraling ook op social media voort te zetten hebben we gezorgd voor een aantal social media templates die het team kan gebruiken als ze dingen plaatsen op social media. Dit totaalplaatje zorgt uiteindelijk voor herkenbaarheid en betrouwbaarheid.

Binnen 24 uur reactie

Eerlijk advies

Ook zo’n vette huisstijl en website?

Klaar om gas te geven? Neem direct contact op met Mika, of plan een oriëntatie gesprek.