Een website laten maken Gennep

Is jouw bedrijf gevestigd in Gennep en ben je op zoek naar iemand die voor jou een professionele website kan maken? Blendd is gevestigd in Gennep en helpt je graag met het maken van een super vette nieuwe website.

Website laten maken

Super makkelijk je website aanpassen

Doormiddel van het handige WordPress Content Management systeem kan je zelf makkelijk pagina’s aanpassen of toevoegen. Zo kan je snel weer door waar jij écht goed in bent. Ook zoekmachine optimalisatie was nog nooit zo eenvoudig door middel van de handige Yoast-plugin, standaard geïnstalleerd op al onze websites.

Voordelen van een website van Blendd

Wil jij een website laten maken die er gaaf uit ziet én zorgt voor duidelijke resultaten? Blendd is gevestigd in Gennep, en helpt je graag met het maken van een winstgevende website.

Professioneel vormgegeven

Elke website is maatwerk

Sterke SEO basis

Voordelige prijzen

Meetbare resultaten Met Google Analytics

Het doel van je website is het genereren van leads. Om dit te kunnen realiseren moet je goed weten hoe gebruikers je site gebruiken, zodat je hem kan optimaliseren. Daarnaast wil je kunnen meten hoeveel mensen nou daadwerkelijk je website bezoeken, en hoeveel daarvan converteren. Ook kan je zo goed zien hoeveel mensen uit Gennep je website bezoeken. Wij zorgen dat Google Analytics voor je is ingesteld zodat je een duidelijk inzicht krijgt in de resultaten van je website.

Jouw nieuwe website, in no-time online

Design

Ontwikkeling

Live

Elk bedrijf is anders, en dat geld ook voor de benodigdheden van een website. Alle websites die wij maken zijn maatwerk. Geen thema’s of dergelijke, maar alles speciaal voor jouw bedrijf ontworpen en ontwikkeld.

Aan de slag

Hoog in Google door zoekmachine optimalisatie

Onze WordPress websites zijn standaard al optimaal gebouwd voor zoekmachines, maar dat betekend niet dat je direct bovenaan staat in de zoekresultaten van Gennep. Wij helpen je onder andere met het bouwen van een sterk linkprofiel en het schrijven en optimaliseren van goede content.

Waarom een nieuwe website laten maken?

Momenteel is de belangrijkste reden om een nieuwe website te laten maken de mobielvriendelijkheid en de snelheid van de site. Als dit niet klopt, zal je minder snel een hoge positie in Google krijgen, en navigeren bezoekers moeilijker door je site. Daarom is het hebben van een gebruiksvriendelijke en snelle site essentieel. Weet je niet zeker of jouw huidige site snel en gebruiksvriendelijk is? Ook dan helpen we je graag om te kijken of we iets voor je kunnen betekenen.

Kleine websites leveren vaak maar weinig op. Waarom eigenlijk? Zijn er geen bedrijven die voor een scherpe prijs een rendabele website kunnen bouwen?

Mika de Bruijn

Eigenaar & Lead Designer

Met dit in mijn achterhoofd besloot ik in Gennep een digitaal bureau op te richten die precies dat zou doen: websites en huisstijlen creëren die doelgericht, visueel aantrekkelijk én goedkoop zijn.

Neem contact op

Tijd voor een website die wél aan alle eisen voldoet?

Neem contact op
Website Mockup Blendd