Vette website laten maken in Gennep?

Is jouw bedrijf gevestigd in Gennep en ben je op zoek naar iemand die voor jou een professionele website kan maken? Blendd is gevestigd in Gennep en helpt je graag met het maken van een super vette nieuwe website.

Webdesign Gennep

Een nieuwe website laten maken voor je bedrijf in Gennep, dat doe je niet zomaar even. Het is belangrijk dat je weet voor wie je hem maakt en wat je doelstellingen zijn. Wat voor ontwerp hoort daarbij? En hoe zorgen we dat je bezoekers snel kunnen vinden wat ze zoeken? Allemaal vragen waar wij mee aan de slag gaan.

 

Je website is het belangrijkste onderdeel in je marketingstrategie, én je beste salespersoon in één. Je bied je website bezoekers informatie over je bedrijf, product of dienst, en geeft ze een “offer they can’t refuse”. Zodat ze contact opnemen. Of op z’n minst nog een keer terugkomen.

 

Google in ons achterhoofd

Als webdesign bureau uit Gennep zorgen wij voor het complete proces van het uitdenken, ontwerpen en ontwikkelen van jouw website. Daarbij houden wij Google in ons achterhoofd. We zorgen dat jouw site precies bij je doelgroep past en hij voldoet aan alle Google-standaarden. Dat betekend dus een site die zoekmachine vriendelijk is opgebouwd wat betreft techniek, structuur en inhoud. Dit zorgt ervoor dat mensen je bedrijf in Gennep, sneller kunnen vinden. Daarbij hoort natuurlijk ook dat je site super snel is, en ja, werkt op alle apparaten. Mocht je daarna nog interesse hebben om de vindbaarheid van je site in Google nog verder te verbeteren, kunnen we je uitgebreid adviseren over een vervolgtraject.

Tijd voor een website die wél aan alle eisen voldoet?

Neem contact op
Website Mockup Blendd