Een website laten maken Ottersum

Heb jij een bedrijf in Ottersum en ben jij opzoek naar iemand die voor jouw bedrijf een effectieve website kan maken? Blendd zit in de buurt van Ottersum en helpt je graag met het maken van een aantrekkelijke en effectieve website.

Website laten maken Ottersum

Super snel je website aanpassen

Met het makkelijk te gebruiken WordPress CMS kan je zelf snel pagina’s bouwen of aanpassen. Zo kan je snel weer door met waar jij écht goed in bent. Ook zoekmachine optimalisatie gaat super eenvoudig door middel van de Yoast-plugin, standaard geïnstalleerd op al onze websites.

De voordelen van een website door Blendd

Wil jij een website laten maken die er aantrekkelijk uit ziet én zorgt voor meetbare resultaten? Blendd is gevestigd in de buurt van Ottersum, en helpt je graag met het maken van een winstgevende website.

Professioneel vormgegeven

Elke website is maatwerk

Sterke SEO basis

Voordelige prijzen

Meetbaar resultaat met Google Analytics

Je website moet leads genereren. Om dit te kunnen realiseren moet je goed weten hoe bezoekers je website gebruiken, zodat je jouw website naar hun gedrag kan optimaliseren. Je wilt daarnaast natuurlijk ook weten hoeveel mensen nou daadwerkelijk je website bezoeken, of hoeveel bezoekers converteren naar leads. Je kan met Google Analytics bijvoorbeeld ook zien hoeveel mensen uit Ottersum je site hebben bezocht. Wij zorgen dat Google Analytics voor je is ingesteld, zodat je een duidelijk inzicht krijgt in de resultaten van je website.

Jouw nieuwe website, super snel online

Design

Ontwikkeling

Live

Elk bedrijf is anders, en dat geld ook voor jouw website. Alle websites die wij maken zijn maatwerk. Geen thema’s of dergelijke, maar alles speciaal voor jouw bedrijf ontworpen en ontwikkeld.

Aan de slag

Hoog in Google door zoekmachine optimalisatie

Onze WordPress websites zijn standaard al gebouwd met zoekmachines in ons achterhoofd, maar dat betekend niet dat je direct bovenaan staat in de zoekresultaten van Ottersum. Wij helpen je onder andere met het bouwen van een sterk linkprofiel en het schrijven en optimaliseren van goede content.

Kleine websites leveren vaak maar weinig op. Waarom eigenlijk? Zijn er geen bedrijven die voor een scherpe prijs een rendabele website kunnen bouwen?

Mika de Bruijn

Eigenaar & Lead Designer

Met dit in mijn achterhoofd besloot ik in Gennep een digitaal bureau op te richten die precies dat zou doen: websites en huisstijlen creëren die doelgericht, visueel aantrekkelijk én goedkoop zijn.

Neem contact op

Tijd voor een website die wél aan alle eisen voldoet?

Neem contact op
Website Mockup Blendd