fbpx Website laten maken | Blendd - Online Creative Agency

Een website laten maken

Een nieuwe website laten maken, dat doe je niet zomaar even. Het is belangrijk dat je weet voor wie je hem maakt en wat je doelstellingen zijn. Wat voor ontwerp hoort daarbij? En hoe zorgen we dat je bezoekers snel kunnen vinden wat ze zoeken? Allemaal vragen waar wij mee aan de slag gaan.

Niet zomaar een website

“Je website is je visitekaartje” Hoor je ze vaak zeggen. Zo cliché. Het klopt ook helemaal niet. Daar was ‘ie iets te duur voor, toch? Nee, je website is het belangrijkste onderdeel in je marketingstrategie, én je beste salespersoon in één. Die maak je dus ook niet zo maar even. Daar denk je goed over na. Je bied je website bezoekers informatie over je bedrijf, product of dienst, en geeft ze een “offer they can’t refuse”. Zodat ze contact opnemen. Of op z’n minst nog een keer terugkomen

 

 

Google in ons achterhoofd

Tijdens het complete proces van het uitdenken, ontwerpen en ontwikkelen van jouw website, houden wij Google in ons achterhoofd. We zorgen dat jouw site precies bij je doelgroep past en hij voldoet aan alle Google-standaarden. Dat betekend dus een site die zoekmachine vriendelijk is opgebouwd wat betreft techniek, structuur en inhoud. Daarbij hoort natuurlijk ook dat je site super snel is, en ja, werkt op alle apparaten. Mocht je daarna nog interesse hebben om de vindbaarheid van je site in Google nog verder te verbeteren, kunnen we je uitgebreid adviseren over een vervolgtraject.

 

 

Net een beetje anders

Wij houden niet van stropdassen en gladde praatjes, maar zeggen eerlijk hoe het zit. We streven niet naar veel omzet, maar naar veel resultaat. Dankzij de korte lijntjes is er veel persoonlijk contact tussen ons en onze klanten. Zo komen we samen altijd tot het beste eindresultaat.

Protest-initiatief #fixHetOV had een eigen identiteit, maar mistte online bereik. Nadat de huisstijl en de doelgroep bekend waren, was de website binnen no-time live. Fijne samenwerking met een hoogwaardig product als uitkomst.

Rick Geerts

#fixhetov

Binnen 24 uur reactie

Eerlijk advies

Ook jouw bedrijf klaarstomen voor de toekomst?

Klaar om gas te geven? Neem direct contact op met Mika, of plan een oriëntatie gesprek.