Een website laten maken

Een nieuwe website laten maken, dat doe je niet zomaar even. Het is belangrijk dat je weet voor wie je hem maakt en wat je doelstellingen zijn. Wat voor ontwerp hoort daarbij? En hoe zorgen we dat je bezoekers snel kunnen vinden wat ze zoeken? Allemaal vragen waar wij mee aan de slag gaan.

Website laten maken

Super snel je website aanpassen

Doormiddel van het WordPress CMS kan jij zelf snel pagina’s bewerken of toevoegen. Zo kan jij snel weer door waar je écht goed in bent. Ook zoekmachine optimalisatie was nog nooit zo eenvoudig door middel van de handige Yoast-plugin, standaard geïnstalleerd op al onze websites.

Voordelen van een website van Blendd

Wil jij een website laten maken die er gaaf uit ziet én zorgt voor duidelijke resultaten? Met een website van Blendd zit je goed.

Professioneel vormgegeven

Elke website is maatwerk

Sterke SEO basis

Voordelige prijzen

Meetbare resultaten Met Google Analytics

Het doel van je website is het genereren van leads. Om dit te kunnen realiseren moet je goed weten hoe gebruikers je site gebruiken, zodat je hem kan optimaliseren. Daarnaast wil je kunnen meten hoeveel mensen nou daadwerkelijk je website bezoeken, en hoeveel daarvan converteren. Wij zorgen dat Google Analytics voor je is ingesteld zodat je een duidelijk inzicht krijgt in de resultaten van je website.

Jouw nieuwe website, in no-time online

Design

Ontwikkeling

Live

Elk bedrijf is anders, en dat geld ook voor de benodigdheden van een website. Alle websites die wij maken zijn maatwerk. Geen thema’s of dergelijke, maar alles speciaal voor jouw bedrijf ontworpen en ontwikkeld.

Aan de slag

Hoog in Google door zoekmachine optimalisatie

Onze WordPress websites zijn standaard al optimaal gebouwd voor zoekmachines, maar dat betekend niet dat je direct bovenaan staat in Google. Wij helpen je onder andere met het bouwen van een sterk linkprofiel en het schrijven en optimaliseren van goede content.

Kleine websites leveren vaak maar weinig op. Waarom eigenlijk? Zijn er geen bedrijven die voor een scherpe prijs een rendabele website kunnen bouwen?

Mika de Bruijn

Eigenaar & Lead Designer

Met dit in mijn achterhoofd besloot ik een digitaal bureau op te richten die precies dat zou doen: websites en huisstijlen creëren die doelgericht, visueel aantrekkelijk én goedkoop zijn.

Neem contact op

Tijd voor een website die wél aan alle eisen voldoet?

Neem contact op
Website Mockup Blendd